La en Bosch Climate Partner stå for installasjonen

Om du velger å kjøpe en varmepumpe av en verdensledende teknikkekspert som Bosch skal du naturligvis ikke slurve med hvem som installerer den. Behovsanalyse, dimensjonmering og installasjon er like viktige som hvordan vi lager varmepumpen. Derfor anbefaler vi alltid en Bosch Climate Partner. De er utvalgte fagfolk som har gjennomgått grundige utdanninger gjennom Bosch og finnes i dag representert over hele Norge. La en Climate Partner ta seg av hele din installasjon.

Kunnskap gir trygghet

Våre Bosch Climate Partnere er utvalgte varmeeksperter og rørleggere med stor fagkunnskap. De gjennomgår utdanning på Bosch produkter, dimensjonering og installasjonsmetoder. Det gir deg ekstra trygghet.

Fra behovsanalyse til finjustering og service

Bosch Climate Partnere er ikke bare kunnskapsrike varmepumpeinstallatører. De er også prisbevisste energirådgivere, fornuftige husholdningsøkonomer, nysgjerrige behovsanalytikere, nøyaktige besiktigere og hjelpsomt støttepersonell. Vi anbefaler at du prater med en Climate Partner om oppvarmingsbehovet ditt – også når du skal ha service på din varmepumpe.

Bli kontaktet for et tilbud