Så mye mer enn bare varme

Oppvarming er kanskje ikke det første du tenker på og det er akkurat sånn det skal være. Bosch varmepumper er utviklet for å gjøre en forskjell, uten at du egentlig merker det. Gjennom naturlig energi som lagres i berg, sjø, jord og luft, gir varmepumpen en bekymringsfri og energieffektiv oppvarming, sånn at du kan nyte viktigere ting i livet. Driftskostnaden er samtidig veldig lav og varmepumpen hjelper deg med å spare penger i mange år fremover. Les videre om hvordan vi løser ditt behov for varme og varmtvann.

En behagelig investering

En varmepumpe er også en investering i komfort. Den styrer det meste selv. Du slipper å kjøpe inn brensel til den. Du kan fjernstyre pumpen via din smarttelefon. Du får total statistikk over energiforbruket. En smart måte å ta kontroll over dine egne energikostnader.

Ett energismart valg

En varmepumpe er også en investering i bekvemmelighet. Den tar hånd om det meste selv. Du slipper å kjøpe inn brensel, styrer pumpen eksternt via mobiltelefonen og kan få en totalstatistikk om energiforbruk. En smart måte å ta kontroll over dine energikostnader.

Lav kostnad for deg og miljøet

Varmepumpen utnytter varmen som solen har tilført luft, vann, ford og fjell. En varmekilde som er helt gratis. Resultatet blie en utslippsfri varmeløsning som gjør nytte av "grønn el". Lave kostnader for både deg og miljøet.

Styr varmepumpen med mobilen

En innebygget IP-modul gjør at varmeanlegget ditt kan være oppkoblet og tilgjengelig fra internett. Dermed kan du overvåke funksjonen via en app i telefonen din. I den kan man også fjernstyre varmepumpen som for eksempel senke temperaturen når du reiser bort og heve den før hjemkomst igjen eller sette på ekstra varmtvann til kveldens boblebad.

Høy kompetanse, bred erfaring og lengst i markedet, burde man kunne stole på.

Selvsagt kjenner du til Bosch. Kanskje du til og med har noen Bosch-produkter hjemme. Men du visste kanskje ikke at vi har funnets i over 130 år eller at vi er Europas støste produsent av varmeprodukter, fra solpaneler til kraftvarmeverk. Alle erfaringer vi har fått, har vi bygget inn i våre varmepumper. Akkurat som vårt gode navn. Det kan du stole på!