Stell & Vedlikehold

Vil du være sikker på at varmepumpen din yter maksimalt? Gi den de aller beste forutsetningene for å gjøre sitt viktige oppdrag? Da finnes det faktisk en del saker du fortløpende kan se etter og fikse helt på egen hånd. Hvordan du gjør det ser du i de lettforståelige instruksjonsvideoene vi har laget.

Slik blir din varmepumpe en suksess med lang levetid

Før man bestemmer seg for hvilken varmekilde man skal ha, er det mye å ta hensyn til. Men det er i det lange løp, etter kjøpet, at det vil vise seg at valget var riktig.

Bosch tilbyr bare kvalitetsprodukter med lang levetid og høy holdbarhet. Derfor gir vi en fabrikkgaranti på alle våre varmepumper med tilbehør på 5 år som gjør at alle produktfeil som oppstår i denne perioden vil bli dekket av oss. Skulle det oppstå feil, kontakt din forhandler, eller finn et servicefirma i nærheten av deg.

Vil du selv være på den sikre siden skal du naturligvis ta vare på din varmepumpe på best mulig måte. Enten ved at du selv gjøre noen enkle vedlikeholdstiltak, eller gjennom å inngå en serviceavtale på din varmepumpe med en Bosch ServicePartner eller både og.

Mer om Bosch fabrikkgaranti