Påmelding for tilkobling av din nye varmepumpe.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor. Når de nødvendige delene er klare til å leveres, vil Bosch eller en av våre Climate Partnere kontakte deg, alt er selvfølgelig helt gratis. Vi håper du liker de nye funksjonene og takker for at du valgte Bosch.

Vennligst sjekk at du har fylt ut alle feltene.

FAQ

Vil du styre varmepumpen gjennom vår app Bosch HomeCom Easy via din smartphone trenger du internettmodulen K30 som er en fremtidssikker trådløs WiFi-løsning. Du har mottatt kupongen slik at du kan si ifra at du ønsker å styre varmepumpen via WiFi.

På grunn av den store komponentmangelen i verden har vi identifisert at våre internettmoduler påvirker våre leveringstider.

Et følge av dette er at noen av våre varmepumper som ble levert fra desember og en tid framover, ikke har IP-modul.

Dette gir oss muligheten til å forbedre våre leveringstider og akselerere utviklingen av den nye WiFi-løsningen, som er fremtidssikker med tanke på sikkerhet og ytelseskrav, og som samtidig betyr en etterspurt forenkling for å tilkoble din varmepumpe.

For å møte våre kunders forventninger angående fjernstyring, er kupongen vedlagt leveringen av varmepumpen. Registrerer du deg her betyr det at du får den nye WiFi-løsningen når den er klar for levering - leverans skjer fortløpende.

Både WiFi-modul, installasjon og app er gratis.

Om du har en luft/vann-varmepumpe finner du serienummeret på varmepumpens innedel. Har du en innedel med innebygget varmtvannsbereder finner du nummeret på toppen og har du i stedet et styreskap finner du det på undersiden. Om du har en bergvarmepumper finner du serienummeret på toppen av varmepumpen. Eksempel serienummer: S / N 3730-787-000001-7736701470

Enten blir du kontaktet av en installatør eller så sender vi WiFi-modulen direkte til deg så snart den er klar for levering.

Ja, med WiFi-modulen i varmepumpen kobler du via ditt WiFi-nett til appen Bosch HomeCom Easy.

Nei, tilkobling er valgfritt dersom du ønsker å kunne styre varmepumpen gjennom vår app i telefonen. Varmepumpen fungerer like bra uten tilkobling.