Hva koster en luft/luft-varmepumpe?

En luft/luft-varmepumpe utvinner varmen fra uteluften og sprer den innendørs gjennom en vifteenhet. Denne typen varmepumpe gir ikke noe varmt vann, men betyr fortsatt store besparelser i forhold til konvensjonelle elektriske radiatorer. Inkludert montering og igangkjøring koster en luftvarmepumpe mellom NOK 15.000 og NOK 50.000, avhengig av modell og/eller effektstørrelse du trenger. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig med større arbeid for å installere dette varmesystemet.

Anslått pris for å installere en luft/luft-varmepumpe.

Her finner du omtrentlige kostnader for installasjon av en luft / luft varmepumpe.
En Bosch Heating Partner kan gi deg råd og kostnadsforslag etter et hjemmebesøk.

Et smart valg for fritidshus, garasjer, uterom og hytter

Bosch luft/luft-varmepumper er en optimal oppvarmingsløsning for ferieboliger, sommerhus, garasjer og utendørsarealer. Luft/luft-varmepumpen dekker varmetilbehøret og har samtidig en vedlikeholdsfunksjon som holder temperaturen til + 10 °C når du ikke er til stede. På varme dager kan du også stille inn varmepumpen for å gi avkjøling.

Investering i dag. Besparing i morgen.

Luft/luft-varmepumpen er en investering som raskt lønner seg. På bare noen få år har du spart inn kostnaden for varmepumpen og har en energieffektiv oppvarmingsløsning i mange år framover. Investeringen betaler relativt raskt, avhengig av hvor mye energi du forbruker og hvor i landet du bor. En villa oppvarmet med direkte strøm kan redusere oppvarmingskostnader med opptil 50 prosent.

La en Bosch forhandler utføre installasjonen

For kunne gi deg råd og støtte rundt hvilken modell du bør ha og vilken effektstørrelse som passer ditt hus best anbefaler vi en Bosch forhandler.