Varmtvannsberedere

Bosch varmtvannsberedere er utviklet og konstruert for å gi maksimal besparing og den beste varmtvannskomforten i sammen med Bosch varmepumper. Tilpasset for villaer og utleieleiligheter og er meget godt isolerte, noe som gir minimale varmetap.

Akkumulatortanker

Bosch akkumulatortanker er utviklet og konstruert for å gi maksimal besparing og den beste varmtvannskomforten i sammen med Bosch varmepumper. Akkumulatortankene fra Bosch kommer i flere størrelser fra 100 til 750 liter.

Varme med svært lav kostnad for miljøet

Naturen leverer solvarmen til oss i luft, vann, jord og berg. Som varmekilde er den gratis. Takk naturen gjennom å velge en utslippsfri varmepumpe – og betal gjerne tilbake litt gjennom å velge "grønn elektrisitet".

 

Høy kompetanse, bred erfaring og lengst i markedet, burde man kunne stole på.

Selvsagt kjenner du til Bosch. Kanskje du til og med har noen Bosch-produkter hjemme. Men du visste kanskje ikke at vi har funnets i over 130 år eller at vi er Europas støste produsent av varmeprodukter, fra solpaneler til kraftvarmeverk. Alle erfaringer vi har fått, har vi bygget inn i våre varmepumper. Akkurat som vårt gode navn. Det kan du stole på!