Bosch Kombiberedere

CC 200 LW og CC 300LW

Plassbesparende kombibereder som gjør installasjonen for væske/vann-varmepumper enklere og rimeligere. Produktet inneholder varmtvannsbereder, akkumulator, sirkulasjonspumpe, ekspansjonskar, sikkerhetsventil samt manometer og kraner. T1 turføler og T3 varmtvannsføler er ferdig montert. Kombiberederen er plassbesparende og stilren. Den er enkel å montere.

Kombiberederen leveres i to forskjellige størrelser. C 200 LW har et volum på 185 liter som er nok til å tilfredsstille de flestes behov for varmtvann. CC 300 LW har et volum på hele 286 liter. Dette er løsningen for storfamilien med større behov for varmtvann. Både CC 200 LW og CC  300 LW har rustfri bereder.

Produktene har selvfølgelig den gode kvaliteten man forventer seg fra Bosch.

Bosch CC 200 LW anbefales til følgende størrelser av varmepumper:
6, 7, 9 og 11 kW.
Bosch CC 300 LW anbefales til følgende størrelser av varmepumper:
9, 11, 14 og 17 kW.

Begge berederene må installeres sammen med varmepumper av type LW eller AW uten innebygget varmtvannsbereder.

Produktblad

Bosch kombiberedere

Last ned
Brukerveiledning

Bosch kombiberedere

Last ned

Finn din Bosch forhandler

Uansett hvor du bor i landet er det sannsynlig at det finnes en Bosch forhandler i nærheten. Om du klikker på linken nedenfor kommer du til en søkefunksjon der du enkelt finner fram og får kontakt.

Finn en Bosch forhandler eller servicebedrift

Høy kompetanse, bred erfaring og lengst i markedet, burde man kunne stole på.

Selvsagt kjenner du til Bosch. Kanskje du til og med har noen Bosch-produkter hjemme. Men du visste kanskje ikke at vi har funnets i over 125 år eller at vi er Europas støste produsent av varmeprodukter, fra solpaneler til kraftvarmeverk.? Alle erfaringer vi har fått, har vi bygget inn i våre varmepumper. Akkurat som vårt gode navn. Det kan du stole på!