Varmepumpe - et smart valg for oppvarming

Hva kan være smartere enn å hente energien fra naturen? Det som også er smart er at det gir deg mer penger til overs hver måned, superkontroll på hjemmet, selv når du ikke er der og full trygghet år etter år etter år.

Gjennom intelligente og energieffektive varmepumper, smarte apper og trygge garantier blir livet så mye enklere.

Dette skjer når du skaffer deg varmepumpe – Bosch Climate Partner ordner alt

1. Forespørsel

Du sender inn en forespørsel gjennom vårt skjema. Vi tar hånd om din forespørsel og sender den videre til en installatør i nærheten av deg.

2. Befaring

En Bosch Climate Partner tar kontakt med deg og kommer deretter på en kostnadsfri befaring hos deg. Dette for at installatøren skal kunne gjøre en bedømmelse av deres hus sine forutsetninger og høre hva dere ønsker.

3. Tilbud

Deretter mottar du et kostnadsfritt tilbud på den beste løsningen for deg og ditt hjem. Det eneste du egentlig behøver å gjøre er å bestemme deg.

4. Installasjon

Dere avtaler tid for installasjon og Bosch Climate Partner håndterer hele installasjonen og fjerning av eventuell tidligere varmeløsning.

5. Tilbakemelding

Installatøren vil kontakte deg for å sikre at alt fungerer og svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha om din nye varmepumpe.

6. Service

Etter installasjon ordner installatøren registreringsbeviset og du får det så hjem i posten. Med vårt serviceprogram kan du føle deg trygg og nyte din nye og bekymringsfrie oppvarming.

Få kontroll på dine oppvarmingskostnader allerede i dag!

Uansett om du bor i lite eller stort, så finnes det en varmepumpe som passer for akkurat dine kvadratmeter. Vi hjelper deg hele veien fra valget av modell til finjustering av varmepumpen hjemme hos deg. Fyll ut skjemaet og fortell hvordan vi best mulig kommer i kontakt med deg så blir du kontaktet av en Bosch Climate Partner i nærheten av deg.

Ordner besparinger for både deg selv og miljøet – enkelt

Varmepumpen utnytter varmen som solen tilfører i luft, vann, jord og fjell. En varmekilde som er helt gratis. Resultatet blir en utslippsfri varmeløsning som bruker "grønn el". Lave kostnader for både deg og miljøet.

Avhengig av hvilken varmeløsning du har i dag, kan en varmepumpe redusere dine oppvarmingskostnader med inntil 75 prosent.

Reguler varmen direkte i mobilen

Med appen i smarttelefonen din får du full kontroll på varmepumpens driftsinformasjon. Senk temperaturen når du drar på ferie og hev den til du kommer hjem. Du kan også øke varmtvannsproduksjonen sånn at du enkelt og praktisk kan ta et bad med en gang du kommer innenfor døren.

Rett varmeløsning for hjemmet ditt. Innovasjon fra Bosch

Våre varmepumper skaper behagelig inneklima hjemme hos deg. Uansett hvilken løsning som passer best for ditt hjem, har vi en smart og behagelig varmeløsning med lav driftskostnad. Oppdag våre varmepumper som passer uansett hvilken type oppvarming du har i dag.