IVT er en del av Bosch gruppen

Velkommen til Bosch Termoteknikk sin hjemmeside for varmepumper og varmeprodukter

Du har blitt omdirigert hit fordi IVT er et varemerke under Bosch-Gruppen. Robert Bosch GmbH kjøpte opp IVT varmepumper for 16 år siden. Vi valgte den gang å videreføre IVT-merket i Norge.

Vi har nå tatt en beslutnig om å avvikle IVT-merket i Norge fra og med 01.01.2020 og kun fortsette med merket Bosch.

Har du allerede et IVT-produkt vil denne beslutningen om å ikke videreføre IVT-merket i Norge ikke medføre noen endringer i forhold til dine garanti- og serviceforhold. For garantiforhold og vedlikehold av varmepumpe vil du bli betjent av Bosch-installatører og servicefirmaer. Les mer om endringen nedenfor.

Kontakt oss gjerne, hvis du har spørsmål rundt dette.

Ser du etter en varmeløsning?

Da har du kommet til rett sted

Bosch er Europas største produsent av varmeprodukter. Bosch varmepumper er designet og produsert i Sverige og passer perfekt til forholdene i nord. Å kjøpe og få installert varmepumpen din med en Bosch forhandler gir deg 5 års produktgaranti på varmepumpen.

Så sjekk ut Bosch-serien med varmeprodukter og finn den beste oppvarmingsløsningen for akkurat deg. Du kan også benytte deg av vår varmepumpeguide.

Har du en IVT-varmepumpe?

Det at vi slutter å selge nye IVT-produkter vil ikke påvirke bruken av enheten din eller kreve handling fra din side. Hvis du vil fornye varmepumpen din eller kjøpe andre varmeprodukter, er du hjertelig velkommen til å se på vårt Bosch produktsortiment.

Garanti og service for IVT-produkter:
At vi nå avslutter salget av nye IVT-produkter påvirker ikke garantien på IVT-enheten din på noen måte.

Du har rett til å få tatt service på enheten din. Kontakt din installatør for nærmere avtale.