En meget god varmepumpe fra en veldig god installatør

Om du velger å kjøpe en varmepumpe fra en verdensledende teknologiekspert som Bosch skal du naturligvis ikke slurve med hvem som installerer den. Det gjør ikke vi i hvert fall! Våre VarmePartnere er nøye utvalgte fagmenn som gjennomgått grundig kursinger hos oss. Hvor høy kvalitet vi enn bygger inn i våre produkter er det stykke igjen til en perfekt installasjon. Behovsanalyse, dimensjonering og installasjon skal holde samme høye klasse. Da, og bare da, kan vi – og du – være trygge på at ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Kunnskap gir tygghet

Først og fremst er våre Bosch ClimatePartnere utvalgte varmeeksperter og rørinstallatører med meget stor fagkunnskap. Deretter gjennomgår de en omfattende kursing på Bosch produkter, dimensjonering og installasjonsmetodikk ved ett av våre kurssenter i inn eller utland. Til slutt får de sin autorisasjon som Bosch-installatør… Deretter får de treffe deg.

Fra behovsanalyse til finjustering

Bosch forhandleren er ikke bare en kyndig varmepumpeinstallatør. Han er også en kostnadsbevisst energirådgiver, en fornuftig, en nysgjerrig behovsanalytiker, en nøyaktig besiktiger og en tjenestevillig supportperson. Vi anbefaler – varmt – at du prater med han om ditt oppvarmingsbehov!

Finn din Bosch forhandler

Uansett hvor du bor i landet er det sannsynlig at det finnes en Bosch forhandler i nærheten. Om du klikker på linken nedenfor kommer du til en søkefunksjon der du enkelt finner fram og får kontakt.