Bosch Climate 3000i

Aircondition for varme dager

Med Climate 3000i får du behagelig avkjøling og økt komfort inne på varme sommerdager.

Väggmonterad innedel för Bosch Climate 3000i luftkonditioneringssystem, vit enhet med digital display Luftkonditionering Bosch Climate 3000i innedel. Bosch Climate 3000i luftkonditioneringssystem med både inomhus- och utomhusenhet samt fjärrkontroll Luftkonditionering Bosch Climate 3000i utedel.

Energieffektiv kjøling og tilleggsvarme

Fordeler

  • Energieffektiv kjølimg gir klassifisering A++
  • Tre effektmodeller i 2,6, 3,5 och 5,3 kW
  • Moderne design - både inne og ute
  • I “stille modus” er innedelens lydnivå så lavt som 21 dB(A)

En økonomisk måte å øke hjemmekomforten gjennom hele året

Klimapumpen gir en lang rekke funksjoner og arbeider energieffektivt med energiklasse A++ for kjøling og A+ for oppvarming. Korrosjonsbeskyttelsen sikrer lang levetid.

Stort display for enkel avlesning av temperatur

Innedelen er utstyrt med et stort display som skinner gjennom den perlehvite fronten. Gjeldende temperatur kan enkelt leses av på displayet. I fjernkontrollen er det en sensor som registrerer temperaturen i rommet og kommuniserer den med innedelen.

Alltid ren og sunn luft med iCLEAN

Klimaanlegget har også en rensefunksjon, iCLEAN, hvor innekondensatoren varmes opp til 56°C for å drepe bakterier og fjerne vond lukt.

Juster effekten etter behov

Velg manuelt hvilken effekt du vil ha, 50 % 75 % eller 100 %.

ECO-modus

Når denne modusen er valgt, reduseres energiforbruket med ca 30 % i 8 timer. Funksjonen brukes med fordel om natten eller når ingen er hjemme.

Slitesterk konstruksjon

Utedelen er tilrettelagt for å takle det nordiske klimaet. Den allerede slitesterke konstruksjonen har også ekstra beskyttelse mot hardt vær.

Appstyring - tilbehør

For tilkobling via WiFi installeres Bosch IP Gateway enkelt i innedelen. Med Bosch HomeCom Easy-appen fjernstyrer du klimaanlegget med mobiltelefonen.